Openingstijden

De Grote Sint Laurenskerk is het grootste en drukst bezochte monument van Alkmaar. De kerk is de hele zomer geopend en daarnaast een groot aantal weekenden gratis toegankelijk. Wekelijks stromen duizenden bezoekers de kerk binnen:jaarlijks tellen we meer dan 70.000 geïnteresseerden.

Raadpleeg de Agenda op deze site voor het programma.

Openingstijden
Tijdens de lente-zomerperiode is de kerk geopend voor publiek op vaste dagen van 11:00 tot 17:00 uur. Buiten dit seizoen wordt de kerk gebruikt als evenementenlocatie, dit houdt in dat we beperkt geopend zijn. Een bezoek aan de kerk is in deze periode alleen mogelijk in de vorm van een rondleiding met een gids van de Grote Kerk Alkmaar. Het is noodzakelijk om hiervoor van te voren een afspraak te maken. Dit kan via info@grotekerk-alkmaar.nl of 072-5489864. Ook kunt u het hele jaar door de virtuele 360 graden rondleiding nemen op deze website.

Graag tot ziens in de Grote Kerk Alkmaar!

Koorstraat 2, 1811 GP Alkmaar
Telefoon 072 - 514 07 07
Fax 072 - 514 07 08
E-mail info@grotekerk-alkmaar.nl

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en programmering in de Grote kerk Alkmaar? Geef u dan hier op voor de maandelijkse nieuwsbrief. Dit doet u door uw e-mailadres in het witte balkje helemaal onderaan deze pagina in te vullen.