NH NL 072 548 99 99

Events geannuleerd

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen alle voorstellingen in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar tot en met 1 juni 2020 geen doorgang vinden.

Alle publieke evenementen in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk worden tot en met 1 juni 2020 geannuleerd of uitgesteld.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig. Omdat landelijk alle theaters met de gezelschappen op zoek zijn naar nieuwe data, is dit een zeer omvangrijk en complex proces waar de nodige tijd voor moet worden genomen.

Wij informeren alle kaartkopers per brief over de verdere afwikkeling. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Contact
De kassa/receptie van TAQA Theater De Vest/Grote Kerk Alkmaar is op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 072 - 548 99 99. Om de druk op de kassa te verlichten, vragen wij u om bij voorkeur contact op te nemen via de mail: kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl