NH NL 072 548 99 99

Informatie

De Grote Sint Laurenskerk is het grootste en drukst bezochte monument van Alkmaar. De kerk is de hele zomer geopend en daarnaast een groot aantal weekenden gratis toegankelijk. Wekelijks stromen duizenden bezoekers de kerk binnen:jaarlijks tellen we meer dan 70.000 geïnteresseerden.

Raadpleeg de Agenda op deze site voor het programma.

Openingstijden
Kijk hier voor actuele openingstijden. De kerk wordt gebruikt als huurlocatie, dit houdt in dat we beperkt geopend zijn. Tijdens de lente-zomerperiode is de kerk veelal geopend. Andere momenten gedurende het jaar zijn mogelijk op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag, via 072 548 99 99. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak via mail. Ook kunt u het hele jaar door de virtuele 360 graden rondleiding nemen op deze website.

Graag tot ziens in de Grote Kerk Alkmaar!

Koorstraat 2, 1811 GP Alkmaar
Bekijk hier de locatie op de kaart (Google Maps)

Telefoon: 072 548 99 99
E-mail info@grotekerk-alkmaar.nl

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en programmering in de Grote Kerk Alkmaar? Geef u dan op voor de maandelijkse nieuwsbrief. Dit doet u door uw e-mailadres in het witte balkje helemaal onderaan deze pagina in te vullen.