Masq Ball

After Supper

Maskerade Ball

Datum & tijd
Za 26 okt | 19:30 - 00:30
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de mysterieuze, betoverende en extravagante wereld van het Grand Masquerade Ball. Deze elegante en excentrieke avond zorgt ervoor dat ieders identiteit een aangename mysterie blijft.

#Muziek & Entertainment
Geniet van ongeëvenaarde muziek van gerenommeerde DJ's en live muzikanten, die diepe en soulvolle housemuziek zullen spelen. Bereid je voor op een eersteklas show met extravagante acts en optredens.

#Locatie
Het evenement vindt plaats in de Grote Kerk, een prachtig monumentale kerk in het hart van Alkmaar, ook bekend als Sint-Laurenskerk. De hoge plafonds en grote ramen maken dit monumentale gebouw de perfecte setting voor After Supper's Masquerade Ball.

#Dresscode

Laat je inspireren door films en series zoals *Eyes Wide Shut*, *Peaky Blinders*, *The Great Gatsby* en *50 Shades of Grey*. Denk aan Mardi Gras, de roaring 20’s en les secrets de Versailles.

**Voor de vrouwen:** Kleed je als de meest sensuele en excentrieke versie van jezelf. Laat je creativiteit de vrije loop. Voor alle exhibitionisten: tijd om te schitteren!

**Voor de mannen:** We moedigen mannen aan om zich te kleden in een van de bovengenoemde thema's. Laat ook hier je creativiteit de vrije loop.

Meer informatie via: https://www.aftersupper.nl/mbalkmaar

De kaartverkoop begint as dinsdag om 10.00 via: https://store.ticketing.cm.com/MasqueradeAlkmaar

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
19:30 - 00:30
19:30 - 00:30
Grote Kerk Alkmaar
Grote Kerk Alkmaar
Datum & tijd
Za 26 okt | 19:30 - 00:30
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]