NH NL 072 548 99 99

Tarieven & Catering

Tarieven voor de huur van de Grote Kerk Alkmaar zijn afhankelijk van de tijdsduur (vanaf één dagdeel), het gebruik en de periode van het jaar (zomer of winter).

Wij maken graag een offerte op maat voor uw evenement. Wij kunnen naast de huur van de kerk ook de techniek en de horeca verzorgen. Met onze theatertechniekafdeling hebben wij veel technische kennis en expertise in huis.

Onze vaste horecapartner Klunder verzorgt voor onze evenementen de catering. Zij hebben gedegen ervaring met catering op externe locaties voor zowel kleine als grote partijen. Alle arrangementen worden voor u op maat samengesteld.

Op basis van door u aangeleverde gegevens kunnen we voor u een offerte op maat maken.
Bel of mail met Shanna Somers:  072 - 548 98 64 of ssomers@grotekerk-alkmaar.nl.

Algemene voorwaarden bij huur
Algemene regels bij huur