Kleine Wonderen Website Ivm Schaling Mobiel

Praktische informatie

Openingstijden

Kleine Wonderen is geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Om de drukte zo goed mogelijk te spreiden, bieden wij 3 tijdsloten aan waarop het mogelijk is om binnen te komen. Zodra je binnen bent tijdens jouw tijdslot, mag je zo lang blijven als je wilt.

  • Tijdslot 1: binnenkomst tussen 10:00-13:00 uur
  • Tijdslot 2: binnenkomst tussen 12:00-15:00 uur
  • Tijdslot 3: binnenkomst tussen 14:30-17:30 uur
Locatie

We zijn trots dat wij Kleine Wonderen mogen organiseren in de prachtige en historische Grote Kerk Alkmaar. Het adres is Koorstraat 2 in Alkmaar. De kerk ligt in het centrum van Alkmaar, voor aanrijroute en parkeren zie hieronder.

Tickets

Toegangskaarten voor Kleine Wonderen zijn € 7,50 per persoon in de voorverkoop. Op de dag van het evenement zijn de kaarten € 8,50 per persoon. Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

De kaartverkoop is gestart, reserveer hier je kaarten

Parkeren

In de directe nabijheid tref je diverse parkeergarages aan, die eenvoudig vanaf de ringweg rond Alkmaar te bereiken zijn. Tijdens het weekend van Kleine Wonderen adviseren wij om te navigeren naar de volgende parkeergarages:

Parkeergarage Kanaalschiereiland
Mallegatsplein 1, 1811 AG Alkmaar / geen lift aanwezig

Parkeergarage De Singel
Ritsevoort 70, 1811 AE Alkmaar

Parkeergarage Ringers
Noorderkade 100, 1823 CJ Alkmaar

Belangrijke informatie: de beweegbare paaltjes in de binnenstad zijn vervangen door camera's met kentekenherkenning. Wanneer je geen ontheffing hebt voor de binnenstad maak je kans op een boete van € 90,00.

Bereikbaarheid

Koorstraat 2, 1811 GP Alkmaar
Bekijk hier de locatie op de kaart (Google Maps)

Met de fiets
Fietsen kunnen kosteloos worden gestald in de ondergrondse fietsenstalling op het Canadaplein (geopend tot 24.00 uur).

Met het openbaar vervoer
Het NS-station is op loopafstand (circa 10 minuten). Bij het verlaten van het station ga je naar rechts tot aan het kruispunt (winkelstraat). Vervolgens ga je naar links de winkelstraat in, steek verderop de weg over bij de Geestersingel en loop rechtdoor tot aan de Grote Kerk.

Bij de Grote Kerk, halte Kerkplein, stopt buslijn 1.

Toegankelijkheid

De kerk en haar faciliteiten (horeca, toiletten) zijn goed toegankelijk met een rollator of rolstoel. Er zijn in de buurt van de Grote Kerk minimaal drie parkeerplaatsen voor mensen met een beperking. Eén voor het kantoor van de ABN Amro bank en twee in de Gasthuisstraat.

Een houder van een GPK (Gehandicaptenparkeerkaart) kan een jaarontheffing voor het inrijden van de afgesloten binnenstad van Alkmaar aanvragen voor 1 kenteken. Als er met wisselende kentekens wordt gewerkt moet per keer een ontheffing worden gekocht bij Parkeerservice. De ontheffing is voor het rijden en laden/lossen in het gebied. Parkeren moet vervolgens in een parkeervak.

Verschonen, voeden en kolven

In de kerk is een speciaal gedeelte ingericht voor de verzorging van de kleine wondertjes. Naast verschonen is er ook mogelijkheid om rustig te voeden en/of te kolven.

Workshops

De workshops tijdens Kleine Wonderen zijn kosteloos te volgen. Voor deelname aan de workshops hoef je je niet van te voren aan te melden. Er is per workshop ongeveer plek voor 30/40 personen. Neem plaats en laat je informeren door experts. Maar let op, voor de workshops geldt: vol is vol.

Garderobe

Er is een gratis onbewaakte garderobe aanwezig, waar je jassen en eventuele kinderwagens kan plaatsen.

Betaalmogelijkheden

De betalingsmogelijkheden in de Grote Kerk variëren per standhouder, waarbij sommigen zowel pin als contant accepteren. De dichtstbijzijnde pinautomaat is bij de ABN Amro, gelegen tegenover de Grote Kerk.

Beeld en geluidsopnames

Door aanwezig te zijn bij Kleine Wonderen, geef je toestemming om foto's en/of video's, gemaakt tijdens het evenement, te gebruiken voor publicatie en/of promotionele doeleinden.


Veelgestelde vragen

Waarom zijn er drie tijdsloten?
Om de drukte zoveel mogelijk te spreiden hebben we ervoor gekozen om de toegangskaarten te verkopen in drie tijdsloten.

Hoe laat kan ik binnen komen en wanneer moet ik weer weg zijn?
Je kan binnen komen in het gehele tijdsbestek van het tijdslot. Heb je bijvoorbeeld een kaartje gekocht voor het eerste tijdslot van 10:00 tot 13:00 uur, dan kan je ook om 11:00 uur of 11:30 uur binnen komen. De eindtijd is voor iedereen 17:30 uur. Wij schatten in dat een bezoek aan Kleine Wonderen ongeveer 2,5 uur duurt.

Kan ik na aankoop mijn tickets annuleren?
Het is niet mogelijk om tickets kosteloos te annuleren. Indien beschikbaar is het mogelijk om de kaarten om te ruilen naar een andere dag en/of tijdslot.

Als ik mijn kaartje annuleer krijg ik dan geld terug?
Het is voor Kleine Wonderen niet mogelijk om tickets kosteloos te annuleren.

Wat gebeurt er als het evenement niet doorgaat?
Als we genoodzaakt zijn vanwege externe factoren Kleine Wonderen te annuleren, dan gaan de bestelde kaarten automatisch mee naar de volgende editie. Het is ook mogelijk om het bedrag van de bestelde tickets terug te ontvangen.

Kan ik mijn gekochte ticket omruilen naar een andere dag en tijdslot?
Als het gewenste tijdslot op een andere dag nog beschikbaar is, kan het ticket omgeruild worden. Neem hiervoor contact op met onze collega’s van de kaartverkoop via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl of 072 548 99 99.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?
Bij vermissing van je kaarten kunnen wij je eenmalig duplicaatkaarten verstrekken tegen betaling van € 1,00 servicekosten per toegangskaart.

Waar kan ik een plattegrond vinden?
De plattegrond is tijdens het evenement in de Grote Kerk te vinden.

Ik heb iets gekocht bij een stand maar het is stuk, wat nu?
Wat ontzettend vervelend dat je aankoop defect is! We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. We raden je aan om direct contact op te nemen met het bedrijf waar je het product hebt gekocht. Ze kunnen je verder helpen met een oplossing. Zorg ervoor dat je je aankoopbewijs en, indien mogelijk, foto's van het defecte product bij de hand hebt om het proces te versnellen. Hopelijk is het snel opgelost! Aangezien de koop is gesloten met de exposant en niet met Kleine Wonderen kunnen wij hierin geen verdere rol spelen.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek aan Kleine Wonderen, wat nu?
Gevonden voorwerpen kunnen na de beurs worden opgehaald bij de receptie van TAQA Theater De Vest tijdens de openingstijden. We hopen dat je je verloren item snel terugvindt!

Is er korting voor kinderen?
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Let op: zij moeten wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Mogen er ook kinderen mee naar het evenement?
Ja, absoluut! Kinderen zijn van harte welkom op het evenement, wel onder begeleiding. En goed nieuws: kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Zijn huisdieren en hulphonden toegestaan in de kerk?
Hulphonden zijn van harte welkom in de Grote Kerk, huisdieren zijn niet toegestaan.

Mag mijn scootmobiel mee naar binnen?
Zeker! De Grote Kerk is goed toegankelijk met een scootmobiel.

Mijn vraag en antwoord staat er niet bij, met wie kan ik contact opnemen?
Geen zorgen, we staan altijd klaar om te helpen! Neem gerust contact met ons op via e-mail op kleinewonderen@grotekerk-alkmaar.nl, telefonisch op 072 548 98 64 of stuur ons een berichtje op Instagram via @kleinewonderengk. We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen!

 

 

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]