Koorstraat 2
1811 GP, Alkmaar
NH NL 072 548 99 99


Nieuw aanbod seizoen 21-22 in verkoop

We zetten onze deuren wagenwijd open, want we hebben fantastische voorstellingen in petto en kunnen niet wachten je te ontvangen! Te beginnen met een boordevol zomerprogramma. Vanwege de coronabeperkingen is besloten Zomer op het Plein en Zomer in De Mare dit jaar binnen te organiseren, in de Grote Zaal van Theater De Vest. In een gezellige festivalsfeer geniet je van topacts als Trijntje Oosterhuis, Roxeanne Hazes, Her Majesty, Sjors van der Panne en vele anderen. Dankzij de recente versoepelingen zijn er extra tickets vrijgekomen voor deze populaire concerten, dus bekijk het volledige programma en boek snel via www.zomerophetplein.nl

Theaterseizoen 2021-2022
De kaartverkoop voor theaterseizoen 2021-2022 is ook van start! Een deel van het programma is nu al te boeken, maar houd de website van Theater De Vest in de gaten, want er zal dagelijks nieuw aanbod bijkomen. Ben je in het bezit van een voucher? Verzilver die dan nu bij een van de prachtige nieuwe voorstellingen. Kijk hier voor meer informatie over het besteden van tegoed.

Veilig naar het theater
Uiteraard blijven wij alle geldende maatregelen van het RIVM opvolgen om een prettige en veilige theaterervaring te bieden voor onze bezoekers, medewerkers en alle artiesten. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Coronatoegangsbewijs
Graag attenderen we je erop dat de mogelijkheid bestaat dat we je vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater. Lees er meer over op deze pagina.