Cover Combi.E4e824d37b7c

Welkom op ons nieuwe online platform!

MA 27 SEP


Ziet deze website er anders uit dan je gewend was? Dat klopt: het is ons nieuwe jasje! TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar zijn één familie en om die hechte band te benadrukken, is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Van verschillende aparte websites, hebben we nu één online platform gemaakt. Een platform in één huisstijl, waar binnen je het volledige spectrum van wat onze organisatie te bieden heeft, kunt ontdekken. Voorstellingen in De Vest, concerten in de Grote Kerk, festivals in de binnenstad: we hebben het allemaal samengevoegd in één agenda op www.theaterenkerkalkmaar.nl

Ben je alleen geïnteresseerd in één specifieke locatie? Ook dat is geen probleem! Via www.theaterdevest.nl en www.grotekerk-alkmaar.nl vind je nog steeds alle informatie die voor die locatie specifiek geldt.

Op zoek naar een perfecte ambiance voor jouw evenement, beurs, bruiloft of vergadering? Ook voor onze zakelijke relaties hebben we alle mogelijkheden overzichtelijk op een locatie samengevoegd! Klik hier om het te bekijken.

We heten je graag van harte welkom op ons nieuwe online platform!

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]