Kindertheaterweek

Opening KinderTheaterWeek: gratis livestream

VR 13 OKT

Op woensdag 18 oktober om 16:30 zijn de kids van het Maaspodium via livestream te volgen als ze een kijkje voor en achter de schermen geven bij verschillende theaters door Nederland, als aftrap van de eerste Nationale KinderTheaterWeek ooit. Samen met presentator Tirsa With laten zij zien hoe leuk theater is!

Als nieuw initiatief van het Nationaal Theaterfonds vindt van 18 tot 25 oktober 2023 in ruim zestig theaters in Nederland de eerste Nationale KinderTheaterWeek plaats. Waar in deze week vaak al kinder- en jeugdvoorstellingen staan geprogrammeerd, staat dit keer het gehele theater in het teken van kinderen. Om de magie van het theater te laten zien! Voor en achter de schermen worden er diverse extra activiteiten georganiseerd, die vrij te bezoeken zijn.

Feestelijke opening
Op woensdag 18 oktober heeft Maas theater en dans, Nederlands grootste jeugdtheatergezelschap, de eer om de feestelijke opening van de Nationale KinderTheaterWeek te hosten in het Maaspodium in Rotterdam. En die is ook online te volgen voor kinderen uit het hele land. Presentator Tirsa With, onder andere van Het Klokhuis, Albert Verlinde, de Podiumkids én de kinderen van Maas zullen dan vertellen over de reuzeleuke KinderTheaterWeek en waarom zij zo gek zijn op theater. Ook spieken we mee in theaters door het land hoe het er daar aan toe gaat. Maar of dat helemaal goed gaat...?

De livestream is woensdag 18 oktober om 16:30 te volgen via de website van Maas theater en dans en
AvroTros of via deze link.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]