2324 Campagnebeeld Crop Billboard

De kaartverkoop voor seizoen '23-'24 is gestart!

VR 12 MEI


De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest is van start! De volledige nieuwe agenda voor 2023-2024 staat online en er kan worden gereserveerd voor meer dan 250 voorstellingen in het theater en de Grote Kerk Alkmaar. Deze week ligt ook de nieuwe brochure op de deurmat bij iedereen die de afgelopen twee jaar toegangskaarten heeft gekocht.   

Topcabaret en grote producties  
Voor cabaretliefhebbers staan in het nieuwe seizoen klinkende namen als Peter Pannekoek, Tineke Schouten, Guido Weijers, Daniël Arends, Pieter Derks en Van der Laan en Woe op het programma. Youp van ’t Hek komt voor de allerlaatste keer naar Alkmaar en Claudia de Breij is maar liefst drie keer in de Grote Zaal te zien. In het nieuwe seizoen ontvangt het Alkmaarse theater ook vele groots gemonteerde producties als ‘Jesus Christ Superstar’, ‘De man van La Mancha’ (met Huub van der Lubbe in de hoofdrol), ‘MAMMA MIA!’, ‘Augustus: Oklahoma’ en de slapstickhit ‘Knock-Out’. De Ashton Brothers komen terug met een gloednieuwe show en alleskunner Alex Klaasen presenteert – na zijn succesvolle ‘Showponies’-voorstellingen - zijn éénmansrevue ‘No ponies’. Heel bijzonder belooft ‘Mozarts Zauberflöte, the next generation’ te worden: een actuele en sprankelende bewerking van Mozarts wereldberoemde opera, onder regie van Theu Boermans i.s.m. OPERA2DAY en de Theateralliantie.   

Vaste bespelers toneel, klassiek en meer  
De huisgezelschappen van TAQA Theater De Vest presenteren zich in het nieuwe seizoen volop. Zo zijn de gebroeders Jussen samen met het Nederlands Kamerorkest te beluisteren in een bijzonder Mendelssohn-programma en Scapino Ballet Rotterdam komt met drie gloednieuwe voorstellingen naar Alkmaar. Het Nationale Theater brengt ‘Brown Sugar Baby’ en ‘Het Laagland’, twee nieuwe stukken onder regie van Eric de Vroedt, én de toneelklassieker ‘Wachten op Godot’. De Nederlandse Bachvereniging brengt Bachs indrukwekkende ‘Matthaus-Passion’ weer naar de Grote Kerk en gezelschappen als Theater Oostpool, Theater Rotterdam en Toneelgroep Maastricht bieden volop keus met vele mooie nieuwe producties.  

Voor de avontuurlijke bezoeker 
Wie iets nieuws wil proberen, stelt volgend seizoen een eigen avontuurlijke theaterserie samen uit het aanbod van ‘Vers van De Vest’. Voor slechts € 55 (vijf voorstellingen) of € 90 (tien voorstellingen), inclusief drankje en garderobe kun je kennismaken met parels van theatergezelschappen waarvan je het bestaan misschien nog niet wist. Meer nieuwe makers ontdekken? Kom dan naar ‘Who the F* is Trijn’ van Fedde &de Carvalho, of bezoek een unieke productie van het Alkmaarse gezelschap Collectief BLAUWDRUK. Deze voorstellingen zijn geproduceerd in samenwerking met Karavaan.  

Start kaartverkoop 
De kaartverkoop voor alle voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen is gestart. Een aantal voorstellingen ging op verzoek van de spelers al eerder in verkoop. Ook voor alle klassieke concerten en de meeste reprises in het nieuwe theaterseizoen konden al toegangskaarten worden gereserveerd. Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Houd dan onze website in de gaten en abonneer je op de digitale nieuwsbrief. Kijk voor het volledige programma van het nieuwe theaterseizoen op www.taqatheaterdevest.nl of raadpleeg de theaterbrochure, die op verschillende plekken in Alkmaar gratis verkrijgbaar zal zijn.  

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]