Kaartverkoop klassiek 2022-2023 gestart

VR 22 APR


Het Nederlands Kamerorkest, de Bachvereniging en het Nederlands Kamerkoor brengen in seizoen
'22- '23 verschillende klassieke concertpareltjes naar Alkmaar. Er zijn bijzondere samenwerkingen met bijvoorbeeld Lucas en Arthur Jussen en Cappella Amsterdam. Ook staat er wegens groot succes opnieuw een reeks Koffieconcerten geprogrammeerd i.s.m. The International Holland Music Sessions.

Enkele hoogtepunten
In de schitterende entourage van de Grote Kerk wordt rond de Kerst het Weihnachts-Oratorium uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging. Het Nederlands Kamerkoor plaatst Orpheus en Eurydice in een hedendaagse politiestaat en het Nederlands Kamerorkest brengt verschillende grote meesterwerken met internationale topsolisten ten gehore. Ook worden er voorafgaand aan de concerten van het Kamerorkest extra’s georganiseerd in de vorm van muziekcafés.

Series
Voor de liefhebbers is het aanbod gebundeld in verschillende voordelige series. Zo ontvang je bij de serie Koffieconcerten één concert gratis en kun je korting stapelen bij de concerten van het Nederlands Kamerorkest. Bekijk de series hier

Kaartverkoop
Losse concerten afnemen kan uiteraard ook. Tickets kunnen nu geboekt worden via de agenda.

Waar we voorheen één startmoment voor de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen hadden, werkt het dit jaar anders. Vanaf eind april zullen er namelijk wekelijks nieuwe voorstellingen en concerten in verkoop gaan. We streven er naar om medio juni het volledige programma voor seizoen '22-'23 online aan te kunnen bieden.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]