NH NL 072 548 99 99

Dé trouwlocatie van Alkmaar

Trouwen in de historische en monumentale Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar is een onvergetelijke gebeurtenis. U kunt een burgerlijk huwelijk of een kerkelijk huwelijk laten voltrekken.

Trouwen kan tegen gereduceerd tarief tijdens de zomeropenstelling van de Kerk. De kerk is dan open voor publiek. Maar u kunt, buiten het zomerseizoen als de kerk gesloten is, de kerk ook huren voor uw grote dag. Wilt u aansluitend nog een receptie, dan maken we een voorstel waarin we uw wensen vervullen.

Wilt u een kerkelijk huwelijk, dan maakt u afspraken met de voorganger van uw eigen kerkelijke richting na het reserveren van een datum. Een combinatie van burgerlijk en kerkelijk huwelijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We nodigen u graag uit om te komen kijken in de schitterende, historische Grote Kerk Alkmaar. Neemt u hiervoor contact op met Shanna Somers, telefonisch bereikbaar via 072 - 548 98 64.

Hoe ziet uw dag eruit?

In dit Trouwbeurs filmpje krijgt u al een mooie impressie.