Dé trouwlocatie van Alkmaar

Trouwen in de historische en monumentale Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar is een onvergetelijke gebeurtenis. U kunt een burgerlijk huwelijk of een kerkelijk huwelijk laten voltrekken.

Trouwen kan tegen gereduceerd tarief tijdens de zomeropenstelling van de Kerk. De kerk is dan open voor publiek. De huur bedraagt dan € 500. Maar u kunt, buiten het zomerseizoen, de Kerk ook huren voor uw grote dag. De kerk is dan gesloten en de huur bedraagt € 1.000. Wilt u aansluitend nog een receptie, dan maken we een voorstel waarin we uw wensen vervullen.

Wilt u een kerkelijk huwelijk, dan maakt u afspraken met de voorganger van uw eigen kerkelijke richting na het reserveren van een datum. Een combinatie van burgerlijk en kerkelijk huwelijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We nodigen u graag uit om te komen kijken in de schitterende, historische Grote Kerk Alkmaar. Neemt u hiervoor contact op met Shanna Somers, telefonisch bereikbaar via 072 - 548 98 64.

Hoe ziet uw dag eruit?

In dit Trouwbeurs filmpje krijgt u al een mooie impressie.