TAQA Babybeurs V07 RBB Website Header 1600X900 Copy 50 Roze Klein

Deelname mogelijkheden


Overweeg je om deel te nemen aan Kleine Wonderen? Dan zit je hier goed. Ondanks de ruime omvang van de Grote Kerk, streven we naar een zorgvuldig samengestelde mix van deelnemers. Om een diverse en inspirerende ervaring te bieden aan onze bezoekers, hanteren we een branchemaximum.

Standbouw
Wij bieden exposanten een stand met een banner van 2 x 1,5 meter als achterdoek en een vloeroppervlakte van 3 x 3 meter. Interesse in meer vloeroppervlakte? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Boulevard
Op zoek naar een perfecte tussenweg voor jouw stand op de beurs? Ontdek onze boulevard, waarin wij exposanten met een balie een professionele uitstraling bieden.

Start-up
Voor startende ondernemers hebben wij een speciaal start-up plein. Op een centrale en gezamenlijke plek op de beursvloer, bieden wij starters de mogelijkheid om hun product of dienst te presenteren. Het start-up plein is voor ondernemingen die korter dan 2 jaar actief zijn en ingeschreven zijn bij de KvK.

Tarieven

Stand
€ 750,00 exclusief btw
Bovenstaand bedrag is op basis van een stand van 9m2 (3 x 3 meter) voor 2 dagen, uniforme standbouw met truss systeem met achterdoek en verlichting. Verder verzorgen wij één elektra aansluiting per stand, onbeperkt koffie/thee voor max 2 personen, naamsvermelding op de deelnemerslijst op de website en social media.

Wij denken graag mee met de verdere aankleding en faciliteiten van je stand.

Boulevard
€ 450,00 exclusief btw
Bovenstaand bedrag is op basis van een balie met bovenbouw (188 x 80 cm). Inclusief een stijlvolle hoge kruk. Verder verzorgen wij één elektronische aansluiting per stand, onbeperkt koffie/thee voor max 1 persoon en naamsvermelding op de deelnemerslijst zowel op de website als social media.

Start-up
€ 150,00 exclusief btw
Bovenstaand bedrag is op basis van een sta tafel op het speciaal ingerichte start-up plein voor 2 dagen. Verder verzorgen wij één elektra aansluiting per start-up, onbeperkt koffie/thee voor 1 persoon, naamsvermelding op de deelnemerslijst op de website en social media.

Meer informatie
Lees hier alles over Kleine Wonderen en de mogelijkheden voor deelname.
Lees hier de algemene voorwaarden.

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]