centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten
Tarieven & catering

Tarieven voor de huur van de Grote Kerk Alkmaar zijn afhankelijk van de tijdsduur (vanaf één dagdeel), het gebruik en de periode in het jaar (zomer of winter).

Voor recepties en bedrijfsontvangsten, evenals voor meerdaagse congressen of festiviteiten zijn er voordelige tarieven.

Daarnaast zijn er culturele tarieven voor concerten en/of tentoonstellingen.

Catering
Voor zowel grote als kleine partijen zijn afspraken gemaakt met gerenommeerde cateringbedrijven, die een gedegen ervaring hebben met cateren op locatie. Alle arrangementen worden voor u op maat samengesteld. Lees meer over tarieven en voorwaarden.

Op basis van door u aangeleverde gegevens kunnen we voor u een offerte op maat maken. Stuur een mail naar info@grotekerk-alkmaar.nl of neem contact op met Shanna Somers, telefonisch bereikbaar via  072 - 548 98 64 .

Algemene voorwaarden bij huur
Wetenswaardigheden bij huur