NH NL 072 548 99 99

Verhuur - COVID-19

We hebben er lang op moeten wachten, maar er is goed nieuws: we mogen je binnenkort weer ontvangen! Grand Café Klunder, het technische team en de Eventmanagers staan te trappelen om van jouw event een groot succes te maken.

Stap even uit je thuiswerkdag en laat je inspireren tijdens uw evenement. De sfeervolle, historische kerk en het eigentijdse theater bieden u volop mogelijkheden voor congressen, recepties, workshops, uitreikingen, borrels en personeelsfeesten. In onze multifunctionele gebouwen beschikken we over vele ruimtes met goede horecavoorziening en uitgebreide (theater)technische mogelijkheden. Ons professionele team staat klaar om samen de organisatie van het evenement tot in de puntjes te verzorgen.

ZAALINFORMATIE

Theater De Vest
- Vergaderzaal 1 (tot 10 personen)
- Vergaderzaal 2 (tot 12 personen)
- Vergaderzaal gekoppeld (tot 25 personen)
- Plein Zaal (tot 35 personen)
- Kleine Zaal (op aanvraag)
- Grote Zaal (op aanvraag)
- Foyers (op aanvraag)

Grote Kerk
- Het Schip (tot 150 personen)
- Het Hoogkoor (tot 45 personen)
- De Consistorie (tot 10 personen)
- De Librije (tot 8 personen)
- De Herenkamer (tot 4 personen)

Horeca
Uw evenement starten met een heerlijk ontbijt, even bijkomen tijdens een uitgebreide lunch of na uw bijeenkomst nog even napraten met uw collega’s? Een bedrijfsfeestje, een groot benefietdiner of heeft u gewoonweg iets te vieren met een grote groep? Alles is mogelijk! Samen met onze collega’s van Grand Café Klunder hebben we de afgelopen periode zeker niet stil gezeten en presenteren we graag ons nieuwe, uitgebreide horeca aanbod. Neemt u een kijkje in ons nieuwe Banquetingboek en stel uw gehele dag zelf samen! Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Livestream
Wilt u uw evenement deels online laten plaatsvinden? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen samen met onze professionele livestreampartner alle techniek en streven naar een mooie beleving van uw evenement, ook voor de mensen thuis.

Corona
We gaan zeker de goede kant op, maar helaas zullen wij ons voorlopig nog moeten houden aan de geldende maatregelen van de overheid. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken, we hebben het afgelopen jaar een hoop ervaringen opgedaan en streven altijd naar een sfeervol en veilig evenement, geheel volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Interesse in een van onze locaties voor uw evenement? Wij helpen u graag verder! Voor meer informatie of het plannen van een locatie bezoek kunt u mailen naar evenementen@taqatheaterdevest.nl of bellen naar 072-5489864.