Koorstraat 2
1811 GP, Alkmaar
NH NL 072 548 99 99


Theater voor uw evenement

Helaas kunnen we op korte termijn geen verhuringen inplannen i.v.m. de coronamaatregelen vanuit de overheid. 

 

Zaalhuur is mogelijk bij TAQA Theater De Vest! U kunt het theater huren als feestlocatie, congres, vergaderruimte of ander evenement. Het gebouw, gelegen tegenover de kerk, heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtig strak vormgegeven ambiance. De locatie beschikt over meerdere zalen en foyers.

In Noord-Holland is TAQA Theater De Vest één van de weinige theaters waar het mogelijk is voor particulieren om zalen te huren. Het theater beschikt over meerdere feestzalen, waarbij het mogelijk is om een pakket op maat samen te stellen.

Klik hier voor 360 graden foto's van de ruimtes.

Theater met congresfaciliteiten
Met de verschillende multifunctionele zalen, moderne vormgeving en door de unieke ligging is TAQA Theater De Vest een aantrekkelijke locatie in Noord-Holland voor één- of meerdaagse kleine en grotere evenementen. TAQA Theater De Vest is wellicht ook de geschikte locatie voor úw activiteit: van congres, vergadering, productpresentatie, workshop of cursus tot feest voor uw personeel of relaties. Een combinatie met huur van de kerk is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie?
Lees meer over het theater op www.taqatheaterdevest.nl of bel of mail met Olga Doedens voor informatie of een vrijblijvende afspraak om het gebouw te bekijken:  072 - 548 98 63 of odoedens@taqatheaterdevest.nl.