Arrangementen

Met uw organisatie naar de kerk of het theater

De Grote Kerk Alkmaar en TAQA Theater De Vest, twee mooie plekken voor u en uw collega's om gezellig samen te komen en iets bijzonders te beleven. U bent van harte welkom voor uw feestelijke borrel, receptie of workshopmiddag, eventueel aangevuld met een heerlijk diner in Grand Café Klunder of een bezoek aan één van de prachtige voorstellingen of concerten in het theater of de kerk. Maar alleen een diner met voorstellingsbezoek kan uiteraard ook!

En wilt u eens iets anders met de kerst? Kom uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie vieren in één van de sfeervolle theaterfoyers, intiem verlichte theaterzalen of in de sprookjesachtig verlichte ruimtes van de kerk.

Al onze arrangementen maken we graag op maat, samen met u.
Voor meer informatie of het samenstellen van een arrangement neemt u contact op met Shanna Somers van de Grote Kerk Alkmaar via 072 - 548 98 64, ssomers@taqatheaterdevest.nl.