NH NL 072 548 99 99

Wonderlicht: aanschuifdiner in de Grote Kerk

Van 14 t/m 16 februari brengt Wonderlicht magie van licht, vuur en theater naar Alkmaar. Het historische Bolwerk en het Canadaplein worden uitgelicht met vuurbomen, -lantaarns, -lotussen en -paddenstoelen. Tijdens de magische theaterwandeling word je verrast door nationale en internationale straattheateracts. Luister naar de singer-songwriters op het Canadaplein, ontdek de Duitse sportman in zijn heliumballon en de Belgische menselijke figuren in het water.

Aanschuifdiner
De Grote Kerk is, net als het Festivalhart, geopend van 17.30 uur tot 23.00 uur en biedt doorlopend het aanschuifdiner aan met een kop goed gevulde snert of pomodorisoep, boerenbrood en heel veel gezelligheid. De magische theaterwandeling gaat elk kwartier van start tussen 18.00 uur en 22.00 uur met een beperkt aantal bezoekers, zodat iedereen met een ticket in zijn eigen tempo alles van het spektakel kan zien. Koop je ticket vooraf online om zeker te zijn van een starttijd en schaf meteen een ticket aan voor het aanschuifdiner.

Kijk hier voor meer informatie