NH NL 072 548 99 99

Wat gaat er vanaf 1 juli anders?

Bezoek de Grote Kerk

De deuren van de Grote Kerk zijn weer geopend! Het vooraf reserveren van een gratis ticket voor een bezoek aan de kerk is niet meer noodzakelijk. Wel geldt er een beperking op het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in de kerk aanwezig mag zijn. Wil je dus graag verzekerd zijn van toegang op een bepaald tijdslot? Dan is het nog steeds mogelijk om vooraf een gratis kaartje te reserveren via de website.

Uiteraard volgen wij alle voorschriften van het RIVM. Dit om je bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken.

Hieronder de belangrijkste punten op een rij:

- je volgt de routinginstructies die staan aangegeven en volgt de aanwijzingen van onze medewerkers.

- per zaalruimte is een maximum aantal personen of plaatsen ingesteld.

- in de kerk en in het theater dien je je handen te wassen met desinfecterende gels.

- wij vragen je voor je bezoek de instructies tot je te nemen.

- je houdt altijd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je een huishouden vormt.

- een groepsreservering is uitsluitend mogelijk, indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

- als je verkouden bent, keel- en neusklachten of koorts hebt, bezoek je ons alleen online.

Wij volgen nauwgezet de maatregelen van de overheid en het RIVM en houden je via onze website op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Boek hier een kaartje voor een bezoek aan de Kerk en bekijk hier het theaterprogramma in De Vest.

Wij kijken er naar uit je snel weer te zien!