Vrijwilligers voor Klim naar de Hemel gezocht

Meld je nu aan!

Draag jij de Grote Kerk een warm hart toe? Ben je enthousiast over 'Klim naar de Hemel'? Help dan ook mee! 'Klim naar de hemel' is namelijk alleen mogelijk met behulp van vrijwilligers.

Aanmelden
De inzet van vrijwilligers wordt gecoördineerd door Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar. Meld je bij hen aan door dit formulier in te vullen. Zij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om te kijken op welke wijze jij kunt helpen. Je kunt ook bellen met de VCRA op 072 5191600 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur) of een e-mail sturen naar ikhelpbijdeklim@vcra.nl.

Informatieavond
Meer weten over wat je kunt doen bij de Klim? Kom dan naar de informatieavond op 11 april aanstaande van 19.30 tot 20.30 uur in de Grote Kerk. Medewerkers van de Vrijwilligers Centrale geven achtergrondinformatie over het evenement, over de verschillende vrijwilligerstaken, de organisatie en wat er nog meer bij komt kijken. Je kunt je na afloop ook gelijk inschrijven om mee te helpen. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden vooraf is gewenst.

De Vrijwilligers Centrale, goede buur van de Grote Kerk en dit jaar zelf ook jubilerend, ondersteunt het vrijwilligerswerk in Alkmaar al tien jaar.

Kijk hier voor meer informatie over 'Klim naar de Hemel'.