NH NL 072 548 99 99

Reserveer een tijdslot voor jouw bezoek aan de Grote Kerk

Vanaf woensdag 9 juni is het weer mogelijk om de Grote Kerk te bezoeken! Dompel je onder in de historie van dit monumentale pand, bezoek een inspirerende tentoonstelling of beluister de prachtige klanken van de eeuwenoude orgels tijdens de orgelconcerten.

Reserveer een tijdslot
In verband met de maatregelen vanuit de overheid dienen toegangskaarten voor een bepaald tijdslot te worden gereserveerd. Via de buttons in de agenda kom je in de algemene reserveringskalender terecht. Kies daar de gewenste dag - van een concert of binnen de tentoonstellingsperiode - en het tijdslot.

In de Grote Kerk gelden de richtlijnen van het RIVM. Zo is het noodzakelijk je handen te desinfecteren bij het betreden van de kerk en 1,5 meter afstand te bewaren tot andere bezoekers.