Koorstraat 2
1811 GP, Alkmaar
NH NL 072 548 99 99


Kaartverkoop nieuw seizoen TAQA Theater De Vest gestart

Showponies, Arjen Lubach en Henry van Loon bijgeboekt

Na de start kaartverkoop op 18 mei zijn bij TAQA Theater De Vest al bijna 30.000 kaarten verkocht voor het nieuwe theaterseizoen. Voor de musical ‘Showponies’ en de cabaretvoorstellingen van Arjen Lubach en Henry van Loon blijkt zoveel belangstelling, dat besloten is extra voorstellingen bij te boeken. Wees er snel bij voor de laatste toegangskaarten!

Moderne revue met doldwaze typetjes
Alex Klaasen presenteerde het afgelopen theaterseizoen de kaskraker ‘Showponies’. Samen met o.a. Freek Bartels brengt hij in deze feelgoodrevue entertainment van het hoogste niveau. Met een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn. Een avond vol humor, typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. De voorstelling op 26 september is uitverkocht; op 27 september heeft De Vest de voorstelling bij weten te boeken.

Arjen Lubach en Henry van Loon
Comedian Arjan Lubach keert terug in het theater. Zijn televisie-avontuur ‘Zondag met Lubach’ bezorgde hem miljoenen kijkers, dito lachers op zijn hand, internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring  Tijdens zijn voorstelling  ‘Arjen Lubach LIVE’ is de comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Wegens grote belangstelling is de show nu al bijgeboekt, op 27 mei 2019. Ook voor cabaretier en ‘beroepsklungel’ Henry van Loon blijkt veel belangstelling. In zijn nieuwe hilarische show met de titel ‘Onze Henry’ brengt hij virtuose slapstick van hoog niveau, afgewisseld met een ontroerend lied. De voorstelling is bijgeboekt op 29 mei 2019. 

Meer informatie en toegangskaarten
Kijk voor meer informatie over het reserveren van toegangskaarten voor alle voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen op www.taqatheaterdevest.nl. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via deze website of via de kassa, tel 072- 548 99 99.