Een betere wereld met TEDx Alkmaar

Wat krijg je als je de kracht van TEDx combineert met de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties? Een spectaculair venster op een wereld waarin gelijkheid, armoede en milieuvervuiling energiek worden bestreden. ‘Design our future’ is de bezielende boodschap van TEDx Alkmaar.

Dat heeft geleid tot een indrukwekkende rij van sprekers en wereldverbeteraars die hun non-conformisme, bevlogenheid en creativiteit met ons delen in TED talks (kijk op www.tedxalkmaar.nl voor de totale line-up).

Maar bovenal is TEDx Alkmaar een statement van de hoop; dat we met elkaar verder komen, als we ons niet neerleggen bij de statuq quo en de kansen pakken die ons geboden worden. Op 21 januari is het zo ver in de Grote Kerk in Alkmaar. Kom naar TEDx Alkmaar, als je geïnspireerd wil worden door een duurzame toekomst.

21 januari 2019 van 09:00 tot 17:00 uur in de Grote Kerk Alkmaar. Kijk hier voor tickets.