NH NL 072 548 99 99

Coronamaatregelen per 1 oktober

Bezoek de Grote Kerk

De deuren van de Grote Kerk zijn twee weekenden in de herfst geopend! Het vooraf reserveren van een gratis ticket voor een bezoek aan de kerk is noodzakelijk.

Uiteraard volgen wij alle voorschriften van het RIVM. Dit om je bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken.

Hieronder de belangrijkste punten op een rij:

- je volgt de routinginstructies die staan aangegeven en volgt de aanwijzingen van onze medewerkers.

- je draagt een mondkapje als je je door het gebouw beweegt.

- per zaalruimte is een maximum aantal personen of plaatsen ingesteld.

- in de kerk en in het theater dien je je handen te wassen met desinfecterende gels.

- wij vragen je voor je bezoek de instructies tot je te nemen.

- je houdt altijd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je een huishouden vormt.

- een groepsreservering is uitsluitend mogelijk, indien bezoekers gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen. De groep verklaart zelf aan deze criteria te voldoen.

- als je verkouden bent, keel- en neusklachten of koorts hebt, bezoek je ons alleen online.

Wij volgen nauwgezet de maatregelen van de overheid en het RIVM en houden je via onze website op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Boek hier een kaartje voor een bezoek aan de Kerk en bekijk hier het theaterprogramma in De Vest.

Wij kijken er naar uit je snel weer te zien!