Rinaphoto

Datum & tijd
Vr 3 mei | 12:00 - 12:30
Prijzen

Deze zomer wordt er in de Grote Kerk Alkmaar elke vrijdag om 12.00 uur een gratis toegankelijk Kaasmarktorgelconcert georganiseerd. De concerten worden verzorgd door getalenteerde organisten, die zorgvuldig geselecteerd zijn door stadsorganist Pieter van Dijk.

Het programma volgt nog. De toegang is gratis.

Biografie
Rina Ishii studeerde af aan de International Christian University met een bachelorgraad in de kunstwetenschappen in Tokyo (Japan). Ze begon op vierjarige leeftijd met piano spelen bij Takayuki Kuniya en Reiko Kanai. Voordat ze naar Amsterdam verhuisde, studeerde Rina orgel bij Mamiko Iwasaki en muziektheorie bij Yui Kakinuma. Ze is organist in de St. Margaret's Church in Tokyo. Momenteel studeert ze orgel bij Pieter van Dijk aan het Conservatorium van Amsterdam.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht