Thuisblijvers Collage

Thuisblijvers

Expositie 1% door fotograaf Rick Akkerman

Datum & tijd

Na een hele lange reis strijkt Thuisblijvers nog eenmaal neer voor de gratis toegankelijke grote foto-expositie “1%” van fotograaf Rick Akkerman in de Grote Kerk. Een feest der herkenning waar meer dan 1000 Alkmaarse gezichten bij elkaar komen en de ontmoeting verder gaat.

Thuisblijvers is een sociaal maatschappelijk fotoproject van initiatiefnemer Rick Akkerman en Productiehuis Hollandse Luchten. Van 1 juli tot 27 september 2022 reed de Thuisblijvers-bus met mobiele fotostudio en huiskamer rond in de Gemeente Alkmaar. Rick portretteerden maar liefst 1% van de Alkmaarse bevolking en de drie verhalenvangers Lisa Templon, Elke de Graaff en Reineke Jonker verzamelden vele verhalen uit alle wijken. Thuisblijvers werkte aan saamhorigheid in de stad en stelde de inwoners van de Gemeente Alkmaar op een speelse manier aan je voor. Iedereen is welkom, iedereen doet mee, dat is Thuisblijvers!

Sta jij zelf op de foto en wil je de afdruk graag houden? Dan ben je op zaterdag 3 juni tussen 12:00 en 15:00 uur welkom in de Grote Kerk om jouw portret gratis op te halen!

Dit project is tot stand gekomen door, Hollandse Luchten, Grote Kerk Alkmaar, TAQA Theater De Vest, Artiance, Victoriefonds, Gemeente Alkmaar, VSBfonds, Mondriaan Fonds, Cameraland, Brownies & Downies, Mooi op het Web, Gamma Alkmaar en Scholten Reclame Heerhugowaard.

Gratis toegang.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
11:00 - 17:00
11:00 - 17:00
Grote Kerk Alkmaar
Grote Kerk Alkmaar
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
Grote Kerk Alkmaar
Gratis toegang
Grote Kerk Alkmaar
Datum & tijd
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]