Korenfestival 2 1600

Zo 30 okt | 12:30 - 17:00
Regulier € 12,50
Incl. garderobe

'Thank You 4 the Pop Music ‘ is een bijzonder sfeervol korenfestival gepresenteerd door Yvonne de Bree met medewerking van zeven koren uit en rondom Alkmaar. Het programma is samengesteld uit een breed scala van populaire muziek; van gevoelige ballads, tot evergreens en bekende meezingers, waarbij het publiek aangemoedigd wordt deel te nemen.

Ieder koor heeft een eigen identiteit en uiteenlopende begeleiding, aangestuurd door dirigenten die hun unieke accent geven aan de concerten. In het programma heeft ieder koor een half uur om te schitteren en de enthousiaste koorleden zullen in samenwerking de middag afsluiten met een aanstekelijke medley.

Voor het programma, deelnemende koren en verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van de organisatie.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht