Thuisblijvers Collage

Opening Thuisblijvers

Expositie 1% door Rick Akkerman

Datum & tijd
Za 1 apr | 15:00 - 17:00
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen

In de zomer van 2022 zette fotograaf Rick Akkerman meer dan 1100 Alkmaarders op de foto, als onderdeel van het project Thuisblijvers. En u was er daar een van! Van 1 april tot 2 juni zijn alle portretten te zien in de Grote Kerk Alkmaar.

Hierbij nodigen we u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de expositie Thuisblijvers in de Grote Kerk in Alkmaar. De opening vindt plaats op zaterdag 1 april om 15:00 in aanwezigheid van burgemeester Anja Schouten. Vanwege de beperkte capaciteit vragen we u een gratis ticket te reserveren via deze link of onderstaande button.

De hele zomer reed de Thuisblijvers-bus met fotograaf Rick en verhalenvangers Elke de Graaff, Reineke Jonker en Lisa Templon door de stad. Ook de dorpen zoals Graft, de Rijp, Schermer en Marken werden niet vergeten. Overal waar de Thuisblijvers-crew neerstreek, bouwden ze een huiskamer in de openlucht op. Op een plein, naast een winkel of soms midden op de stoep. Er was koffie en thee, verse koekjes van brownies&downies, een fijne sofa en er was de uitnodiging: kom je even een bakkie doen? De tientallen verhalen die op de website www.thuisblijvers.com te lezen zijn zeggen genoeg; het was een zomer vol ontmoetingen, mooie gesprekken tussen buurtbewoners en veel gezelligheid midden op straat.

Thuisblijvers is een project van Rick Akkerman en productiehuis Hollandse Luchten.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
15:00 - 17:00
15:00 - 17:00
Grote Kerk Alkmaar
Grote Kerk Alkmaar
Datum & tijd
Za 1 apr | 15:00 - 17:00
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]