Jeroen Van Veen Tiersen En Yiruma (Janey Van Ierland) 1

Jeroen van Veen (solo) - Ligconcert

Tiersen en Yiruma

Datum & tijd
Vr 21 apr | 20:15
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen
Strandstoel € 23,50
Ligplaats € 19,50
Excl. drankje

Van Yiruma’s bekende ‘River Flows In You’ tot nieuwe pianomuziek van Yann Tiersen.

Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Jeroen van Veen
Pianist Jeroen van Veen bracht de laatste jaren prachtige soloprogramma’s met werk van onder anderen Ludovico Einaudi en Philip Glass. Ditmaal speelt hij muziek van Yann Tiersen en Yiruma en vertelt daarbij over beide componisten en hun werken.
De Franse componist en multi-instrumentalist Yann Tiersen werd wereldberoemd dankzij de soundtracks voor de films ‘Good Bye, Lenin!’ en vooral ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’. In 2021 verscheen ‘Kerber’, een album waarop de luisteraar langzaam in een meditatieve roes wordt gebracht met delicaat pianospel. De Zuid-Koreaanse componist en pianist Yiruma is met name bekend van het prachtige ‘River Flows In You’, dat ook vanavond op de lessenaar ligt.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
20:15
20:15
Grote Kerk Alkmaar
Grote Kerk Alkmaar
Datum & tijd
Vr 21 apr | 20:15
Locatie
Grote Kerk Alkmaar
Prijzen
Strandstoel € 23,50
Ligplaats € 19,50
Excl. drankje
Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]