4 Men In A Bus 4Th Edition 2013 Glengoyne Distillery Knip

Zonder pauze
Regulier € 39,95
Vroegboekprijs € 37,45

Het Hielander Whisky Festival Alkmaar gaat op voor de 11e editie! Na twee jaar Covidleed wil de organisatie dit jaar toch weer echt het Whisky Festival organiseren in de Grote Kerk Alkmaar. Het thema is dit jaar “Cothrom úr”.

Noord-Holland Noord heeft haar eigen jaarlijks-terugkerende whisky festival. Het is met bijna 3.000 bezoekers één van de grootste whisky festivals van Nederland. Op zo’n 2.500 m2 presenteren whiskyleveranciers hun beste whisky’s, zijn er Schotse lekkernijen, is er een intensieve randprogrammering en veel, heel veel whisky…. Kleur, geur en smaak zijn de belangrijkste ingrediënten voor een proeverij van klasse. U krijgt uitleg over de whisky’s en over de distilleerderijen waar deze geproduceerd worden. Ook komen andere onderwerpen aan de orde, zoals productieproces, kenmerken van whisky’s, hout en vaten, water en turf, ketels en andere technische aspecten.

Het Schotse restaurant Hielander heeft voor het Hielander Whisky Festival haar activiteiten naar de Grote Kerk verplaatst. Dit houdt in dat Wullie Macmorland, onze eigen oer-Schot, u als bezoeker verwelkomt in de Grote Kerk Alkmaar. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een origineel proefglas met opdruk en een festival-smaakwijzer. Op de genoemde tijdstippen gaan de deuren open en kan het publiek binnenstromen en de jassen ophangen. Een kwartier na aanvang wordt het festival geopend.

Kaartverkoop
De entreeprijs bedraagt € 39,95 per persoon. Dit is inclusief een proefglas, festival-smaakwijzer en het proeven van een aantal gesorteerde whisky's. Voor meer bijzondere whisky's moet bijbetaald worden, maar u heeft zelf de keuze of u dit wilt doen.
Als u 10 tickets besteld, krijgt u de 10de ticket gratis en betaalt u dus voor 9 tickets.

Masterclasses
Aanmelden voor de masterclasses doe je via de website van Hielander Whisky Festival.

Belangrijke info
Het betaalmiddel tijdens het Hielander Whisky Festival in de Grote Kerk zijn Alba’s. De Alba’s kunnen dit jaar zowel contant als met pin gekocht worden.
Voor het festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht.

Wij zien er naar uit om u weer te ontmoeten op het Hielander Whisky Festival!

Covid-19 maatregelen: Wij als organisatie gaan ervanuit dat tijdens het weekend van 10 en 11 februari 2023 alle landelijke Covid19-maatregelen afgebouwd zullen zijn. Echter, mochten er op dat moment Covidregels gelden, zullen wij deze uiteraard in acht nemen. In het meest slechte geval, dus bij een annulering van het Hielander Whisky Festival, zullen wij het door u betaalde bedrag aan toegangskaarten retourneren, gecorrigeerd met 1 euro administratiekosten, waardoor er voor u geen bezwaren hoeven te zijn om uw kaarten vroeg te boeken. Wij waren voor de editie van 2020 al begin januari uitverkocht, dus wacht niet te lang!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht