ANNELIE 1600

Ligplaats € 19,50
Strandstoel € 23,50
Excl. drankje

Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Annelie
Annelie’s debuut After Midnight kwam grotendeels tot stand uit flarden van bestaande liedjes. Op haar tweede langspeler Hertz werkt ze meer vanuit haar intuïtie. Het album is afgelopen jaar opgenomen in de gelijknamige zaal van TivoliVredenburg. Bijna iedere songtitel is afgeleid van een specifieke situatie waarin het nummer is ontstaan, waardoor Hertz een verzameling is geworden van vastgelegde momenten. Zo vormt het album een ontlading van alle lawaai in de wereld. En ook het lawaai tussen de oren. “De meeste liedjes zijn ontstaan in een vrij korte periode waarin er veel veel grote dingen tegelijk in mijn leven gebeurden: het kopen van mijn eerste huis, verhuizen, trouwen, plus een hele grote verbouwing. Er was heel veel aan de hand. Ik kon mijn rust vinden door veel te spelen.”

Naast haar eigen werk is Annelie ook toetseniste bij o.a. Eefje de Visser en Maaike Ouboter.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht