2Celtic Tenors 1600 Site 220422

Vr 22 apr | 20:15
Regulier € 29,50
Incl. drankje en garderobe

The Celtic Tenors komen weer naar de Lage Landen met een bruisend nieuw concertprogramma. Met ‘The Irish Songbook’ keren ze terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke folk-klassiekers en modern songrepertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison. De grote gave van het geboren Ierse drietal Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson is dat ze virtuoos zijn in elk genre; van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele ‘Oh Danny Boy’ is of het klassieke ‘Nessun Dorma’, elke song van The Celtic Tenors is een streling voor het oor.

The Celtic Tenors weten met hun charisma en muzikale virtuositeit internationaal al achttien jaar volle concertzalen te trekken en een grote schare fans aan zich te binden. Ze stonden op het podium in wereldsteden als New York, Amsterdam en Shanghai. Ze traden op in de openingsceremonies van grote sportevenementen in stadions tot in Dubai en Abu Dhabi en verzorgden privé-optredens voor wereldleiders als VS-president Bill Clinton en VN-baas Kofi Anan. Het zijn echte rasartiesten die zichtbaar genieten van hun optredens en hun band met het publiek. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast de toeschouwers iedere keer weer. De concerten van The Celtic Tenors zijn ware uitbarstingen van muzikale power, doorspekt met onvervalste Ierse humor. Een avond muzikaal entertainment waar de bezoekers nog lang aan zullen terugdenken. The Celtic tenors zijn een muzikaal wereldfenomeen!

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht