Pieter Van Dijk

Datum & tijd
Za 13 nov | 16:30 - 17:30
Excl. drankje

Vanaf 9 oktober wordt in de Grote Kerk Alkmaar maandelijks een gratis toegankelijk concert in de serie ‘Rondom Bach’ geprogrammeerd. De serie is samengesteld door stadsorganist Pieter van Dijk en biedt luisterrijke zaterdagmiddagconcerten met orgelmuziek, vaak aangevuld met andere instrumenten.

In dit programma wordt Rondom Bach vormgegeven door twee van Bach's collega's van een generatie eerder: de Franse kosmopoliet Georg Muffat en vioolvirtuoos Heinrich Biber uit Bohemen.

Met medewerking van: Alyssa Wright, Menghan Wu (barokviool), Hyejin Jang (barokcello), Riccardo Casamichiela (klavecimel) en Pieter van Dijk (orgel)

Entree is gratis, een donatie na afloop is welkom. Houd deze website in de gaten voor de actuele programmering!

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht