Bachvrijdag La Sfera 1600 Site

Zo 14 nov | 14:30
Regulier € 22,50
Excl. drankje

Muziek is emotie, het brengt troost en vreugde.

Dit concert is een vervolg op een zeer bijzonder concert dat het internationale muziekensemble uit Alkmaar, La Sfera Armoniosa, vorig jaar uitvoerde in de Grote Kerk van Alkmaar. Niet alle zangers mochten of konden naar Nederland reizen, dus de liveoptredens werden afgewisseld met videoclips die Mike Fentross, artistiek leider van La Sfera en Maarten Ornstein, componist en basklarinettist, samen met de zangers maakten tijdens de lockdown. Voor 2021 heeft La Sfera het plan opgevat om opnieuw een live concert te organiseren, dit keer met de vier 'clip' zangers: Rima Khcheich uit Libanon, Beatriz Lafont uit Spanje, Kadri Tegelman uit Estland en Channa Malkin uit Nederland.

Het repertoire bestaat uit een bonte mix van liederen uit verschillende culturen afgewisseld met 17e-eeuwse liederen en instrumentale muziek uitgevoerd door het tienkoppige La Sfera Armoniosa onder leiding van Mike Fentross. De artiesten, die uit verschillende landen komen, zingen en spelen niet alleen muziek uit hun eigen cultuur maar vertellen ook hoe zij de Corona periode hebben beleefd.

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
Cast & info
Spel La Sfera Armoniosa o.l.v. Mike Fentross | solisten: Kadri Tegelmann (Estland), Rima Khcheich (Libanon), Beatriz Lafont (Spanje), Channa Malkin (Nederland)