Mastreechter Staar Staarvaria Groepsfoto 1600 Site 030422

Zo 3 apr | 14:30
Regulier € 28,50
Incl. drankje en garderobe

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar u op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten. In dit programma zullen verschillende muzikale stijlen zoals opera, operette en musical volop de aandacht krijgen, net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! U krijgt een internationaal programma, zo hoort u talen van Zuid-Afrikaans tot Engels en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. Ook zullen wij u bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen!

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en anno 2020 laat ‘De Staar’ nog steeds horen jong en actueel te zijn!

Met het concert ‘StaarVaria’ gaan we terug naar de kern: genieten van pure muziek!
Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat u verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: de Mastreechter Staar!

We attenderen u erop dat de mogelijkheid bestaat dat we u vanaf september om een Coronatoegangsbewijs zullen vragen voor toegang tot het theater.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht
Cast & info
Spel Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar en tal van solisten | Dirigent: Frederik Verhooghe | Pianist: Michel Ballhaus