1600X900 Tekengebied 1
© Raadhuis

Het Grote Pietenhuis

Kom jij de pieten helpen?

Datum & tijd

Het Grote Pietenhuis heeft jouw hulp nodig! In de Grote Kerk in Alkmaar bereiden de pieten Pakjesavond voor. Ze verzamelen alle verlanglijstjes, houden adressen bij en pakken alle cadeaus in. Maar ook leren de pieten hier hoe ze op daken moeten lopen, hoe je de beste pepernoten bakt en hoe je zo snel mogelijk schoentjes vult. Maar dat redden ze niet alleen!

Want zoals in De Grote Sinterklaas Film te zien is, sloten de boeven Mammie en Stan Sint en zijn pieten op in het kasteel in Spanje. Het is nu nog de vraag of het de pieten gaat lukken om alles af te krijgen voor Pakjesavond.

Kom jij de pieten helpen? Wie weet haal jij je Pietendiploma!

Het Grote Pietenhuis - Vanaf 21 november in de Grote Kerk in Alkmaar.
Kaartjes zijn te koop via www.hetgrotepietenhuis.nl.

Regulier €7,50 (excl. €1,50 per transactie). Iedereen vanaf 1 jaar moet een toegangsbewijs bezitten om naar Het Grote Pietenhuis te kunnen!

Het Grote Pietenhuis is alleen toegankelijk met een geldige QR-code van een herstel-, test- of vaccinatiebewijs (13 jaar en ouder).

Vanaf zondagochtend 28 november gelden de volgende (nieuwe) maatregelen:

- 1,5 meter afstand houden is verplicht voor iedereen boven de 18 jaar;
- Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen boven de 13 jaar.

Lees meer Lees minder
Volledig overzicht