NH NL 072 548 99 99

Ligconcert*

Jeroen & Sandra van Veen – Canto Ostinato

concert
Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Programma
Jeroen en Sandra van Veen hebben dit bekende modern-klassieke werk al vele malen op cd gezet, maar het komt pas echt tot zijn recht als je het live meemaakt. Sandra en Jeroen zijn beroemd om hun intieme en bijzondere manier van woordeloze communicatie tijdens hun spel, waarin zij de Canto Ostinato telkens opnieuw vormgeven. De lichtkleurvariaties tijdens het concert matchen prachtig met de gevoelskleurvariaties die het duo ter plekke op het podium voor je creëert.

Hoe werkt het?
Per concert is er een vast aantal ligplaatsen, met een tapijt als ondergrond. Wie iets comfortabeler wil liggen, raden wij aan een eigen matje, slaapzak/dekentje en kussen mee te nemen. Daarnaast zijn er tegen een kleine meerprijs ook strandstoelen te huren. Ook hierbij is het aan te raden een eigen dekentje en kussen mee te nemen. Alle concerten zijn zonder pauze, zodat je je ongestoord kunt onderdompelen in de muziek, de ruimte en de prachtige lichteffecten.

Lekker Liggen Luisteren korting
Bestel je tickets voor 3 ligconcerten, dan krijg je op al je tickets € 2,50 korting. De korting wordt automatisch verrekend als je de drie ligconcerten in je winkelmandje hebt. Bekijk hier de concerten.

Prijs Normaal € 19,50
    Excl.drankje