NH NL 072 548 99 99

Het Gouden Uur

Een midzomerceremonie als kick-off van de langste dag

extra

Kom in de vroege ochtend van 21 juni naar de Grote Kerk en beleef een verrassende midzomerceremonie als bewuste en betekenisvolle start van de langste dag. In de waan van de dag vergeten we soms stil te staan. Bij de vrijheden en mogelijkheden die ons ter beschikking staan, bij de waardevolle contacten met onze medemens of de pracht van de natuur. Tijdens Het Gouden Uur geven we je op een unieke, sfeervolle wijze een innerlijke oppepper. En dat allemaal nog ruimschoots voordat je begint met werken of de kinderen naar school brengt!

Een magische belevenis
Als om 5:00 ’s ochtends de stad zich nog in een diepe slaap hult, betreed je in het donker de imposante kerk. Vervolgens zul je getuige zijn van het eerste licht van de langste dag, dat opkomt door de majestueuze glas-in-lood ramen. Een onvergetelijke, magische belevenis! Ondertussen geeft filosoof Bas Haring een inspirerend college. Met een toost en een overheerlijk ontbijt sluiten we de ceremonie af. Het perfecte begin van jouw langste dag!

Programma
De deuren van de kerk openen om 4:30 uur. Ben je een echte vroege vogel? Zorg dan dat je er om dit tijdstip al bent: vanaf dat moment is de overgang van donker naar licht namelijk het allermooist. Er is ontvangst met koffie en thee en om 5:00 uur begint het programma. De eindtijd is uiterlijk 7:00 uur. Een ticket voor Het Gouden Uur is inclusief koffie/thee vooraf en ontbijt na afloop.

MidzomerWEKSERVICE
Ben jij een hardnekkige snoozer of een echte door-de-wekker-heen-slaper? Maak dan gebruik van onze midzomerWEKSERVICE. Stuur een mailtje naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl o.v.v. ‘wekservice’ en vermeldt hierin je naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop je gebeld wilt worden en wij regelen de rest!

Prijs Normaal € 14,50
    incl. drankje en garderobe