Zomeravondconcert

Frank van Wijk & Pieter van Dijk (verzoekprogramma)

concert
Ook deze zomer vindt er weer een mooie serie ‘Zomeravondconcerten’ plaats in de Grote Kerk Alkmaar. Een sfeervolle serie, op woensdagavonden om 20.15 uur, tussen 10 juli en 11 september. Deze editie wordt verzorgd door organisten Frank van Wijk en Pieter van Dijk. Samen spelen zij traditigetrouw een verzoekprogramma als afsluiter van de reeks Zomeravondconcerten.

Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt als vanouds verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk. Ieder seizoen is er tijdens de concerten de mogelijkheid een persoonlijk verzoek te doen met een orgelwerk dat men graag zou willen beluisteren op één van de twee Alkmaarse orgels. Uit de vele verzoeken selecteren Frank en Pieter voor u een afwisselend en aantrekkelijk programma. Iedere keer voor zowel luisteraars als spelers weer spannend welke verzoeken er uit de hoge hoed zullen komen.

Entree
U bezoekt een Zomeravondconcert voor slechts € 8,50. CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,50 (als Vriend koopt u uw kortingskaart aan de deur). Heeft u 4 concerten in uw winkelmandje, dan is het 4e concert (automatisch) gratis!
    Prijs Normaal € 8,50 PrijsCJP € 7,50
    Excl.drankje