NH NL 072 548 99 99

verhuring
Grote Kerk Alkmaar magisch verlicht tijdens Wonderlicht Alkmaar
Ontmoet elkaar tijdens het aanschuifdiner in de Grote Kerk

Wonderlicht Alkmaar verlicht het Alkmaarse Bolwerk en het Festivalhart op het Canadaplein, maar ook de Grote Kerk van Alkmaar opent haar deuren en wordt sprookjesachtig verlicht. Schuif aan bij het aanschuifdiner voor een kop goed gevulde snert of pomodorisoep, boerenbrood en heel veel gezelligheid. Niemand mag alleen zijn in deze donkere maand, dus zoek samen de warmte op.

Van 14 t/m 16 februari brengt Wonderlicht Alkmaar licht en liefde naar de stad. Het historische stadspark wordt uitgelicht door de Belgische Vuurmeesters met vuurbomen, -korven, -fakkels, -lotussen en -paddenstoelen. Een gewone avondwandeling wordt tijdens Wonderlicht ineens één grote belevenis.

Beleef de theaterwandeling met je geliefde op Valentijnsdag, met een oudere voor het buddyproject of met het hele gezin, Wonderlicht is er voor jong en oud! Elk kwartier begint de wandeling en beland je middenin een theatervoorstelling, zonder op de tribune plaats te hebben genomen. Na afloop kruip je tegen elkaar aan bij de vuurschalen op het Canadaplein, rooster je een marshmallow boven het vuur of smikkel je van al het lekkers van de foodtrucks van lokale ondernemers.

De Grote Kerk is, net als het Festivalhart, geopend van 17.30 uur tot 23.00 uur en biedt doorlopend het aanschuifdiner aan. De magische theaterwandeling gaat elk kwartier van start tussen 18.00 uur en 22.00 uur met een beperkt aantal bezoekers, zodat iedereen met een ticket in zijn eigen tempo alles van het spektakel kan zien. Koop je ticket vooraf online om zeker te zijn van een starttijd en schaf meteen een ticket aan voor het aanschuifdiner.

Prijzen online: Kinderen t/m 6 jaar € 1,00 / Iedereen vanaf 7 jaar € 4,00
Administratiekosten per bestelling €1,50
Prijzen aan de kassa: Kinderen t/m 6 jaar € 1,00 / Iedereen vanaf 7 jaar € 5,00
Aanschuifdiner: €5,50 voor een kop soep en boerenbrood