Koorstraat 2
1811 GP, Alkmaar
NH NL 072 514 0707


Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk

Vriendenbock Bierfestival 2019

verhuring
Vriendenbock: genieten van bijzondere bieren in de Grote Kerk

Genieten van meer dan 45 verschillende soorten bockbier in de bijzondere ambiance van de Alkmaarse Grote Kerk. Dat is Vriendenbock. De vierde editie vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en dit jaar ook op zondag 3 november.

Gezellig met je vrienden proeven van allerlei verschillende (bock-)bieren; het is een fijne insteek voor een avondje uit. Zeker als je daarbij ook nog eens Alkmaars grootste monument vanbinnen kunt bekijken. Geen wonder dat het Bockbierfestival in de afgelopen jaren zo’n succes is geworden!

Bijpassende hapjes
Geniet van alle heerlijke, herfstige bieren en van bijpassende hapjes, bereid door Alkmaarse restaurateurs. Ondertussen luister je naar muziek van een lokale dj en artiesten.

Kaarten
Het festival vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november, op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur en op zondag van 14:00 tot 21:00 uur. Kaarten voor het festival zijn online te bestellen. Een toegangskaart kost € 17,- in de voorverkoop. Hiervoor krijg je entree tot het festival, een uniek Vriendenbockglas en 2 consumptiemunten. De opbrengst van het festival komt ten goede aan het behoud van de Grote Kerk. Aan de deur betaal je € 20.
Let op: op de dag van het evenement stopt de online kaartverkoop om 14:00 uur. Er kunnen dan nog wel kaarten aan de deur gekocht worden vanaf 16:00 uur (indien beschikbaar).

Vriendenkorting
Ben je ‘Vriend’ van de Grote Sint Laurenskerk, dan kost een kaartje geen € 17,- maar € 12,-. Je kunt op vertoon van je vriendenpas aan de kassa maximaal 2 kaarten kopen voor dit bedrag. Vriend worden? Kijk op http://www.vriendengrotesintlaurenskerk.nl/word-vriend.
Kaarten
 • Zaal Grote Kerk
  Prijs Normaal € 17,00
  incl. drankje en garderobe
 • Zaal Grote Kerk
  Prijs Normaal € 17,00
  incl. drankje en garderobe
 • Zaal Grote Kerk
  Prijs Normaal € 17,00
  incl. drankje en garderobe