TangoArt Alkmaar

Tangofestival Tango à la Carte

verhuring Te gast
Het festival start vrijdagavond met Milonga de Bienvenida in TAQA Theater De Vest. Er wordt gedanst op traditionele tangomuziek, op de fijne vloer van de sfeervolle Plein Zaal. Een ieder die van tangodansen houdt is welkom. Tijd: 19.00 uur - 23.00 uur. Toegang € 10,00.
Voor meer informatie: www.tangoart.nl en bezoek de Facebook pagina TangoArt Alkmaar.

In de Grote Kerk is zaterdagmiddag van 14:00-24:00 uur TangoMarkt met gratis entree.
Kramen met o.a. tangoschoenen, tekeningen, schilderijen, tweedehands tangokleding, muziek, dansen…

Zaterdagavond van 19:30-01:00 in de Grote Kerk de ‘Noche de Tango’ . Er wordt gedanst op livemuziek van Tangogroep Zárate en op de traditionele muziek van DJ El Fresco. Tevens wordt er een milonguero performance gedanst. Entree € 20,00 (voorverkoop vrienden € 15,00). Voor meer informatie:
www.tangoart.nl en bezoek de Facebook pagina TangoArt Alkmaar.
    Te gast