Project Wildeman en Cappella Amsterdam

De Langste Nacht

muziektheater

Koorklanken en technobeats in eigentijds kerstritueel.

‘De Langste Nacht’ is een theatraal concert dat speelt in leegstaande kerken door heel Nederland. Project Wildeman en Cappella Amsterdam bundelen hun krachten om rituelen rondom de winterwende onder de loep te nemen. Door oude tradities en kerkelijke koorklanken te laten botsen met diepe technobeats en hedendaagse technologie, creëren ze een verrassend nieuwe muzikale invulling van ons oeroude kerstfeest.

Project Wildeman maakte de afgelopen jaren naam met rauw, absurdistisch en opwindend muziektheater, waarin speelsheid en oerkracht samenkomen. Cappella Amsterdam is een van de beste koren van Nederland. Onder leiding van chef-dirigent Daniel Reuss zingt het ensemble stokoude muziek uit de diepe middeleeuwen tot gloednieuwe hedendaagse composities en maakt regelmatig cross-overs met andere disciplines.

Vers van De Vest: op theateravontuur
Dit is een Vers van De Vest voorstelling. Ga mee op theateravontuur en kies uit 22 bijzondere producties je eigen serie. Voor 5 voorstellingen betaal je € 50 en voor 10 voorstellingen slechts € 90 (dus € 10 of € 9 per voorstelling, inclusief een drankje). Voor Vers van De Vest is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maak dus snel je keuze. De korting wordt automatisch verrekend. Bekijk het aanbod.
Bonus: heb je 5 of 10 voorstellingen Vers van De Vest in je winkelmandje, dan kun je er de bonusvoorstelling ‘Monsters’ van Duda Paiva voor slechts € 5 per kaartje bij kopen. Kies bij het selecteren van je stoelen voor prijstype Vers van De Vest bonus, dan wordt de korting automatisch verrekend.
    Prijs Normaal € 25,00
    incl. drankje en garderobe