Koorstraat 2
1811 GP, Alkmaar
NH NL 072 548 99 99


Ligconcert*

Jeroen van Veen – The best of Einaudi

concert
Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Programma
Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.
 
Hoe werkt het?
Per concert is er een vast aantal ligplaatsen, met een tapijt als ondergrond. Wie iets comfortabeler wil liggen, raden wij aan een eigen matje, slaapzak/dekentje en kussen mee te nemen. Daarnaast zijn er tegen een kleine meerprijs ook strandstoelen te huren. Ook hierbij is het aan te raden een eigen dekentje en kussen mee te nemen. Alle concerten zijn zonder pauze, zodat je je ongestoord kunt onderdompelen in de muziek, de ruimte en de prachtige lichteffecten.

Lekker Liggen Luisteren korting
Bestel je tickets voor 3 ligconcerten, dan krijg je op al je tickets € 2,50 korting. De korting wordt automatisch verrekend als je de drie ligconcerten in je winkelmandje hebt. Bekijk hier de concerten.Dit concert is verplaatst van 19 juni 2020 naar 9 mei 2021.
Kaarten
 • Zaal Grote Kerk
  Prijs Normaal € 19,50
  Excl.drankje
  Uitverkocht
 • Zaal Grote Kerk
  Prijs Normaal € 19,50
  Excl.drankje
  Uitverkocht
Klassieke Zaken over 'The best of Einaudi':

"Meesterlijk gespeelde trancemuziek."

Lees meer
DWDD over Einaudi:

"Hij heeft een eigen stijl die invloeden bevat van wereldmuziek, rock en elektronica."

Lees meer
Muziek:
Ludovico Einaudi
Spel:
Jeroen van Veen