NH NL 072 548 99 99

Kaasmarkt orgelconcert

Gratis orgelconcert door Kasumi Hamano

concert
Het Schnitger orgel van de Grote Kerk Alkmaar staat wereldwijd bekend als uniek instrument. Tijdens de gratis toegankelijke Kaasmarktconcerten kunt u een half uur genieten van het indrukwekkende spel van de organisten op dit prachtige instrument. Stadsorganist Pieter van Dijk heeft de serie Kaasmarktconcerten voor u samengesteld.

De Grote Kerk is gratis toegankelijk en het beroemde Schnitger orgel wordt om 13.00 uur bespeeld door een student-organist. Dit Kaasmarktconcert wordt gegeven door Daniel Seeger.

Reserveer een ticket voor je bezoek!
Let op: het is noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek aan de Grote Kerk een gratis ticket te reserveren, in verband met de richtlijnen van het RIVM. Reserveer een ticket voor dit orgelconcert op deze pagina en kies in de kalender voor 12 juni, tijdsvak 13:00.