NH NL 072 548 99 99

Kaasmarkt orgelconcert - reserveer een ticket

Gratis orgelconcert door Christina Banegas

concert Gratis toegang
Het Schnitger orgel van de Grote Kerk Alkmaar staat wereldwijd bekend als uniek instrument. Tijdens de gratis toegankelijke Kaasmarktconcerten kunt u een half uur genieten van het indrukwekkende spel van de organisten op dit prachtige instrument. Stadsorganist Pieter van Dijk heeft de serie Kaasmarktconcerten voor u samengesteld.

De Grote Kerk is gratis toegankelijk en het beroemde Schnitger orgel wordt om 12.00 en 13.00 uur bespeeld door een organist. Dit Kaasmarktconcert wordt gegeven door Christina Banegas (Montevideo)

Reserveer een ticket voor je bezoek!
Let op: het is noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek aan de Grote Kerk een gratis ticket te reserveren, in verband met de richtlijnen van het RIVM. Reserveer een gratis ticket voor dit orgelconcert op deze pagina en kies in de kalender voor 14 augustus, tijdsvak 12:00 of 13:00.
    Gratis toegang
    Gratis toegang