Zomeravondconcert

Pieter van Dijk & Frank van Wijk - verzoekprogramma

concert
Gedurende de zomeravondconcerten wordt u in de gelegenheid gesteld uw verzoeken in te dienen bij de tafel van de Vrienden van het Orgel. Uit deze verzoeken zullen Frank en Pieter een boeiend en afwisselend programma samenstellen, daarbij rekening houdend met het specifieke en bijzondere karakter van de beide orgels in de Grote kerk. Laat u verrassen door deze beide Alkmaarse organisten met een nog onbekend programma op de prachtige orgels van de Laurenskerk.

Entree
U bezoekt een Zomeravondconcert voor slechts € 8,00. CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,00 (als Vriend koopt u uw kortingskaart aan de deur). Heeft u 4 concerten in uw winkelmandje, dan is het 4e concert (automatisch) gratis!
    Prijs Normaal € 8,00 PrijsCJP € 7,00
    Excl.drankje