The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands

Requiem & Krönungsmesse

verhuring
Mozarts Requiem
Het Requiem van Mozart werd door de film Amadeus bekend bij het grote publiek. Dirigent Pieter Jan Leusink vraagt het uiterste van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands: uitvoeren op het allerhoogste niveau.

Mozarts Krönungsmesse
De feestelijke Krönungsmesse laat een heel andere Mozart horen. De aartsbisschop bepaalde bij de kroning van de koning van de Boheme dat de mis niet langer dan 45 minuten mocht duren. Ondanks, of misschien wel juist door deze beperking, straalt de mis van vitaliteit en energie.

Allegri’s Miserere mei
Miserere mei mocht van het Vaticaan niet door anderen worden gezongen. Nadat de 14-jarige Wolfgang Amadeus Mozart Allegri’s Miserere mei had gehoord in de Sixtijnse kapel in Rome, noteerde hij het eenmaal thuis gekomen. Dankzij het wonderkind kunt u genieten van een van de mooiste composities uit de muziekgeschiedenis.

Pieter Jan Leusink dirigent
Olga Zinovieva sopraan