TEDxAlkmaar

Design (y)our future

verhuring

TEDx staat voor het “verspreiden en delen van revolutionaire ideeën die de wereld kunnen veranderen door middel van inspirerende en persoonlijke verhalen!”

Op 21 januari 2019 vindt de eerste editie van TEDxAlkmaar plaats in de Grote Kerk van Alkmaar City.
TED  (Technology,  Entertainment,  Design)  is  een  jaarlijkse bijeenkomst  die  in  1984  voor  het  eerst  gehouden werd  in  Californië . Sprekers  worden  uitgenodigd  om  in  maximaal  18  minuten  "de  presentatie  van  hun  leven"  te  geven  over  hun  gebied  van  expertise,  over  een  bepaald  project,  of  iets  waarvan  zij  vinden  dat  het  een  idee  is  dat  verspreid  moet  worden.  Tijdens  een  conferentie  komen  tientallen  sprekers  aan  het  woord,  afgewisseld  door  diverse  korte  dans-  en muziekshows.

Tijdens TEDxAlkmaar wordt er een koppeling gemaakt met de Sustainable development goals (SDG) van de United Nations. Hoe leven deze doelstellingen in de regio? Wat kunnen wij als Alkmaarse ondernemers en burgers betekenen voor de rest van de wereld?
Sprekers uit binnen-en buitenland stimuleren en inspireren met persoonlijke verhalen, nieuwe ontwikkelingen en hebben altijd een boodschap voor de maatschappij”.
Het thema “Design your future” staat voor het mogelijk maken van een wereld waar wij iets voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.

Toegangskaart: earlybirds € 45,00, na de zomer €60
Compleet verzorgde dag inclusief, koffie/thee, lunch en borrel

Prijs Normaal € 45,00
    incl. drankje en garderobe