Dialogue Trilogie - Passe Partout

Mike Fentross’ La Sfera Armoniosa & Merlijn Twaalfhoven

concert
Ter ere van het 500-jarige jubileum van de Grote St. Laurenskerk creëerden Mike Fentross’ La
Sfera Armoniosa en Merlijn Twaalfhoven een bijzondere voorstelling met de kerk in de hoofdrol.

In de Dialogue Trilogie wordt het eveneens 500 jaar oude repertoire uit de Medici Codex verweven met nieuw werk van de hand van Merlijn Twaalfhoven, dat speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd werd. In de uitvoeringen versmelten klank en ruimte, oude- en nieuwe muziek, professionals en amateurs en publiek en uitvoerende moeiteloos met elkaar. La Sfera Armoniosa voert dit kunstproject uit met een speciaal projectkoor bestaande uit maar liefst 200 amateurzangers - allemaal afkomstig uit Alkmaar en omstreken. Samen met organist Antonio Pedrósa, die tijdens deze gelegenheid zal spelen op het bijzondere Covelens orgel uit 1511, slaan zij een brug tussen het jaar 1518 en nu.

Gedurende de avond zijn er drie korte voorstellingen te bezoeken, met alle drie een ander
karakter. Het is mogelijk om een ticket te kopen voor de gehele trilogie maar de voorstellingen
kunnen ook los van elkaar bezocht worden.

17:00 | De geboorte/ode aan de vrouw
19:30 | De dood/klaagzang
21:00 | Feest van het leven.

Passe partout: u betaalt € 25 euro voor alle drie de voorstellingen. Bij het passe partout is tevens een drankje inbegrepen. Losse tickets kunt u hier verkrijgen.

Er zijn nog enkele plekken vrij in het projectkoor van Dialogue - stuur bij interesse een mailtje naar productie@lasfera-armoniosa.com

Dit is een project in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar.
    Prijs Normaal € 25,00
    incl. drankje en garderobe